Döbbenet: 36 évesen infarktust kapott a Liverpool egykori focistája

feleség Mark Gonzalez infarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felesége jelentette be közösségi oldalán a hírt, hogy infarktust kapott Mark González a Liverpool egykori játékosa. A sportoló szerencsére már jobban van.

Megrázó hírt közölt Instagram-oldalán Mark González felesége. A 36 éves egykori Liverpool-játékos nem rég infarktust kapott. Jelenleg kórházban ápolják, de felesége beszámolója szerint már jobban van.

„Életem szerelme, lelkitársam nagyon megijesztettél. Szörnyűek voltak az elmúlt éjszakák, a bizonytalansággal teli nappalok pedig ijesztőek. Úgy írom ezeket a sorokat, hogy szerencsére még mindig köztünk lehetsz, és kicsivel már jobban vagy. Ez arra ösztönöz, hogy hálás legyek minden egyes pillanatért, amit közösen éltünk meg. Elképesztő, hogy minden megváltozhat egyik pillanatról a másikra. Az élet meglephet minket, próbára tehet, de hittel, reménnyel és erővel legyőzhetünk minden rosszat. Azt akarom, hogy örökre velem legyél, Mark" – írta felesége az Instagramra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.