Horrorbaleset: összeégett a gyönyörű táncosnő arca

Forrás: instagram.com/abbiequinnen -
táncosnő összeégett égési sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abbie Quinnen és AJ Pritchard mindketten profi táncosok úgy döntöttek, készítenek a nő Instagram oldalára egy videót, melyben megmutatják, hogyan is lehet egy kifogyott üvegből vázát készíteni. A DYI-s videó azonban tragédiában végződött.

A brit Strictly Come Dancing című műsorban is szereplő táncosok egy lifehack, azaz csináld magad típusú videót szerettek volna készíteni. Ehhez fogtak egy üres boros üveget, aminek az egyik végét körbetekerték valamilyen gyúlékony vegyianyagba áztaott kötéllel és meggyújtották. A dolog nyitja: az égés olyan hőt fejleszt, amitől az üveg a betekert részen annyira meggyengül, hogy miután kialudtak a lángok, hideg víz alá téve egyszerűen eltörhető anélkül, hogy megrepedne.

Abbie Quinnen Forrás: instagram.com/abbiequinnen

Sajnálatos módon a táncospár esetében ez nem így történt, az üveg ugyanis felrobbant, amitől az égő anyag Abbie arcára fröccsent és összeégette. Szerencsére párjának sikerült eloltania a tüzet, ami már a fiatal nő ruháiba és hajába is belekapott.

Abbie harmadfokú égési sérülésekkel került kórházba, és már három bőrátültető beavatkozáson van túl, de további korrekciós műtétek is várnak még rá. Nemrég Instagram oldalán írt követőinek, melyben kifejti, hogy az elmúlt 7 hétben kórházban volt, igyekszik felépülni, a helyzethez képest jól van, valamint megköszönte a rengeteg szeretetet és támogatást.

Forrás: The Sun

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.