Örömszerzés magányosan? Erre figyelj, ha rosszalkodsz!

Forrás: Shutterstock -
hüvely szex orgazmus vitagyn2021
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán sokan letagadják, mégis maximálisan igaz az az állítás, hogy ahogyan a fiúk is sírnak, ugyanúgy a lányok is szoktak maszturbálni.

Ám sajnos előfordulhatnak olyan orgazmus hajhász éjszakák, amikor a néhány perces örömért több héten át elhúzódó szenvedéssel kell megfizetnünk. Ilyenkor a hüvelyből kellemetlen szagú és színű váladék távozik, ráadásul, a vizeletürítés is fájdalmakkal járhat.

Okkal fogadkozunk ilyenkor, hogy inkább soha többé nem elégítjük ki felforrósodott szexuális fantáziáinkat, ám közben pontosan tudjuk, hogy egy-egy kiadós orgazmus mennyire jelentős mértékben képes megszépíteni egy átlagos, home office-ban töltött magányos délelőttöt...!

De mitől alakulhatnak ki ezek borzalmas tünetek, és hogyan lehetne elkerülni őket?

Az ész nélküli, szinte minden fallikus tárgy, zöldég vagy gyümölcs, (uborka, banán) hüvelybe dugdosása már tinédzser korban elkezdődhet, amikor a cél szentesíti az eszközt felkiáltással, szinte mindenre igent mondunk, ami csillapítja a felborzolt hormonháztartásunk tombolását. És persze erősen dominál a kíiváncsiság is. Aztán – jó esetben – az évek múlásával már sokkal érettebbek leszünk....

Persze ez nem mindenkiről mondható el, így a fiatal felnőttekkel is előfordul, hogy a különböző, nem éppen a hüvelybe illő tárgyakkal, nem csak orgazmushoz, hanem heteken át tartó fertőzéshez is hozzásegítik magukat. Ugyanis a hüvelyflóra egyensúlya pillanatok alatt felborulhat!

Forrás: Shutterstock

A hüvely sajátos mikro flórával rendelkezik, amely normál esetben ellenáll a káros baktériumoknak, illetve az intim fertőzéseknek. Ám ha az egészséges, enyhén savas pH- érték felborul, olyankor elszaporodnak a kórokozók és kialakul a bakteriális hüvelyfertőzés.

A bakteriális vaginózis a termékeny korú nők körében leggyakrabban előforduló fertőzés:, Az olyan betegség, amivel a legtöbb nőnek élete során legalább egyszer meg kell küzdenie még akkor is, ha uborka helyett teszem azt vibrátorral elégíti ki magát.

A szexuális segédeszközök ugyanis legalább akkora veszélyt jelenthetnek, mint a véletlenszerűen talált, szex játékká kinevezett tárgyak. Egy koszos vibrátorral például számtalan olyan baktériumot vihetünk fel a hüvelybe, amivel súlyos intim panaszokat okozhatunk magunknak.

Az első és legfontosabb dolog tehát a megelőzés! Ha valaki magányos, de mégis vágyik a szenvedélyes pillanatokra, mindenekelőtt tisztítsa meg alaposan a kedvenc szexuális segédeszközeit, és csak ezután bújtassa azokat a takaró alá. Síkosító gyanánt pedig semmiképpen se tegyük le a voksunkat a csillámporos testápolónk mellett, hiszen egy ilyen krémmel teljesen felboríthatjuk a hüvely pH- értékét.

A legjobb, ha olyan készítményt alkalmazunk, ami megelőzi a bakteriális vaginózis kialakulását, illetve ha már megvan a baj, akkor segít a tünetek enyhítésében is –leginkább abban, hogy a rendkívül kellemetlen hüvelyfolyás megszűnjön.

A hüvelyi úton elkapható fertőzésekre az átlagnál érzékenyebb nőknek pedig már a „rosszalkodás" előtt is érdemes a bakteriális vaginózis elleni krémmel bekenniük az intim területeiket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.