Müller Cecília: mindenkinek kutya kötelessége megtenni mindent a járvány ellen

Forrás: MTVA -
járvány Müller Cecília koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az országos tisztifőorvos nyomatékosan hangsúlyozta hatalmas az egyéni felelősség a járvány további alakulását illetően. Müller Cecília mindenkit arra kér, tartsák be a szabályokat.

A friss adatok szerint 302 ember hunyt el koronavírus-fertőzésben, ami nagyon magas szám. Müller Cecília az egyéni felelősségre hívta fel a figyelmet az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján.

Hangsúlyozta, csak úgy tudjuk a járványt legyőzni, ha betartjuk a korlátozásokat, különben az adatok nem fognak javulást mutatni.

Müller Cecília szerint rendkívül fontos a korlátozások betartása. Forrás: MTVA


„Mindenki heroikus küzdelmet folytat a kórházakban, azonban a brit mutáns miatt rendkívül súlyosan zajlódhat a megbetegedés az arra érzékeny egyénekben" – mondta az országos tisztifőorvos és hozzátette, mindenkinek kutya kötelessége megtenni mindent a járvány ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.