Norbi a maszkokról: "Egész nap beleliheged a nyálad, orrváladékod, izzadtságod. Ez erjed. Totális baktérium- és vírustenyészet"

maszkviselés Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban több Facebook-csoportban terjedt a hír, a maszkokban férgek vannak. Ez természetesen nem igaz. Előbb Schobert Norbi is úgy vélte, lehet ebben valami, majd helyesbített. 

"Aztán lehet, hogy nem is a COVID-ban patkolunk el, hanem egy maszkból visszalélegzett ilyen férges tüdőgyulladásban" - tette fel a kérdést a fitneszguru, később azonban újra posztolt a témában.

"Sziasztok! Természetesen én is beszartam a férges maszkvideóktól itt a face-en. Az orvosok szerint hülyeség, esetlegesen elektromosan magnetizálódnak a mikroszálak. Az utóbbi hihetőbb. Egy biztos: Este főzd ki a maszkod (szövet maszk) , vagy használj naponta eldobandó steril maszkot. Szerintem miért? Egész nap beleliheged a nyálad, orrváladékod, izzadtságod. Ez erjed. Totális baktérium és virus tenyészet. Ezt napokig visszalihegni a szájszaggal nem hiszem, hogy előreviszi az immunrendszered. Viselj maszkot, de tisztát! Bugyit, alsógatyát se cool napokig mosás nélkül hordani. Ugye? Norbi" - írta a közösségi oldalon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.