Iszak Eszti sokkoló képpel jelentette be súlyos betegségét: meg is kellett műteni

Forrás: Iszak Eszter/Instagram -
betegség műtét ciszta endometriózis autoimmun betegség Iszak Eszter Gyurta Dániel Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszter nagyon ritkán beszél magánéletéről, most azonban meglepő módon nagyon nyíltan mesélt a vele történtekről.
Iszak Eszter Forrás: Iszak Eszter/Instagram

"A fájdalom és a problémák csak gyűltek napról napra, egészen addig, amíg a karantén közepén kórházban nem találtam magam, ahova a szerelmem vitt be gyakorlatilag a karjaiban, és ahonnan már nem engedtek haza összepakolni sem" - Eszti bal petefészkében egy 12 centiméteres cisztát találtak, ám további megrendítő diagnózisok is vártak rá.

"A több hónapnyi vizsgálat során kiderült, hogy a cisztán kívül endometriózisom és Hashimoto-betegségem is van, a pajzsmirigyemet pedig gyakorlatilag elkezdte lebontani a szervezetem" - Iszak Eszter aztért mesélt ennyire lélekbehatolóan állapotáról, mert úgy véli, az egészségére mindenkinek kellő időt kell szánnia.

Iszak Eszti betegsége miatt tért át a gluténmentes étkezésre, jógázik, valamint igyekszik minél egészségesebben, de még így is minden nap gyógyszert kell szednie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.