Fontosnak tartja ma már, hogy beszéljen betegségéről Iszak Eszti, hiszen rengeteg nőt érint az, amin ő keresztülment az utóbbi egy évben. A sztár elárulta, hogyan kezdődött nála.

Iszak Eszti nem oszt meg sok mindent a magánéletéről a közösségi médiában, ám úgy érezte betegségéről most beszélnie kell. A Life TV Ébredj velünk című műsorában mesélt arról, egy éve derült ki, hogy endometriózisban és Hashimoto-betegségben szenved.

Először erős hasi fájdalmakat tapasztalt, és hangulatingadozásokat, ezért elkezdték kivizsgálni. Kiderült, hogy a pajzsmirigyét gyakorlatilag elkezdte lebontani a szervezete.

Iszak Eszter nehezen dolgozta fel, hogy beteg.Forrás: Instagram

Eszti egy műtéten is áteset, bevallotta, csak most sikerült feldolgoznia, hogy beteg, de szeretne másoknak is segíteni, ezért döntött úgy, hogy megosztja tapasztalatait. Szerinte fontos, hogy a nők figyeljenek a tünetekre, mert sokszor az orvosok is csak legyintenek rá.

Eszti áttért a gluténmentes táplálkozásra, és életmódot váltott, ami szintén nem volt egyszerű számára. Ebben is szeretne segíteni hasonló sorsú nőtársain.