Nem kapta meg a védőoltást 98 éves asszony: egy újságnak kellett közbenjárnia

Forrás: Shutterstock -
nagymama védőoltás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 98 éves ír nagymama az elsők között regisztrált, mégsem kapta meg a koronavírus elleni vakcinát. Már megijedt, hogy elfelejtették, amikor a The Sun napilap felhívására három hónap várakozás után végre beoltották.

Sarah Ryan, a 98 éves nagymama, akinek 13 gyermeke, 34 unokája és 33 dédunokája van, három hónapja várt már arra, hogy megkapja az első koronavírus elleni védőoltását. Az idős hölgy már nagyon aggódott amiatt, hogy elfeledkeztek róla és a család is hiába próbált intézkedni, csak nem történt előrelépés - írja a The Irish Sun.

nagymama illusztráció Forrás: Shutterstock

Ekkor lépett közbe a The Irish Sun, akik cikket írtak az aggódó idős asszonyról és csodák csodájára másnap meg is kapta az első oltását.

- mesélte unokája.

A család nagyon hálás a közbenjárásért, nagyon aggódtak a nagyiért, hogy esetleg elkapja a koronavírust és elkésnek az oltás beadásával. Ráadásul az első oltás beadásának napján újabb unokája született, így ez valóban egy csodálatos nap volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.