Szily Nóra küzd a koronavírus utóhatásaival: komoly alvászavara van

Szily Nóra koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nóra megosztotta követőivel, hogy sikerült kigyógyulnia a koronavírusból, de az utóhatásai nem múltak el.

Szily Nóra márciusban kapta el a koronavírust, akkor is beszámolt a közösségi oldalán a tüneteiről. Leírta, hogy láz gyötörte és nagyon csúnyán köhögött, legyengítette a betegség. Mostanra sikerült kigyógyulnia, de a vírus utóhatásaival még küzd.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

"Tegnap a gyorstesztem már negatív lett. Laboreredmény holnap estére várható... Komoly alvászavarral küzdök a Covid utóhatásaként, de hálás vagyok, hogy ennyivel megúsztam. (Mondjuk olyan fáradt vagyok, mint akit átküldtek egy húsdarálón.) Majdnem egy hónapom ment rá, de ÉLEK és napról-napra jobban vagyok. Így álmodozom újra (bár a kép pár hónapos). OLTÁS és ÓVATOSSÁG - még mindig mottóm. Vigyázzatok egymásra és magatokra" - írta Nóra Instagramon közzétett fotójához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.