Csak egy melle nőtt a 23 éves nőnek: esze ágában sincs megműttetni - Fotó

Forrás: NORTHFOTO/© Becca Butcher / SWNS.COM/Becca Butcher / Swns.Com -
mell rendellenesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű gúnyolodásoknak volt kitéve a 23 éves Becca Butcher, amiért az egyik melle jelentősen kisebb a másiknál, gyakorlatilag nincs is. A nő azonban mostanra elfogadta magát, és esze ágában sincs kés alá feküdni. 

Tiniként még azzal hitegették Becca Butchert, hogy csupán késlekedik a melleinek fejlődése, mára azonban világossá vált, hogy sosem lesznek egyforma méretűek a mellei egy rendellenesség miatt. Az egyik D-kosaras, a másik A. Ez jelentős különbség, és nagyon sok bántást kellett elviselnie emiatt. Azt mondogatták neki, hogy sosem fog szerelemre találni, hiszen egyetlen férfinak sem fog így kelleni, ő azonban mindezek ellenére visszautasította a felajánlott ingyenes műtétet, és inkább elfogadta magát.

Becca Butcher elfogadta magát Forrás: NORTHFOTO/© Becca Butcher / SWNS.COM/Becca Butcher / Swns.Com

A rosszakaróknak pedig nem lett igazuk, ugyanis Beccára a szerelem is rátalált. Kyle Officer szereti és elfogadja őt olyannak, amilyen.

Becca Butcher és Kyle Officer Forrás: NORTHFOTO/© Becca Butcher / SWNS.COM/Becca Butcher / Swns.Com

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.