Harsányi Levente félelmetes élményéről mesélt: "Megviseli a lelket, amikor az egyik kórteremből fémkoporsót tolnak ki"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
halálfélelem Harsányi Levente kórház koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Levente is elkapta a koronavírust, ami miatt kórházba is került. A betegség alatt sok mindent átértékelt.

Harsányi Levente esetében nem volt könnyű lefolyású a koronavírus-fertőzés: gyógyszereket szedett, vérhigító injekciókat adott be magának. A műsorvezető pár napot kórházban is töltött. Tapasztalatairól kérdezte a Bors.

Harsányi Levente Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az ember ilyenkor átértékeli a dolgokat. Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy nagyon vigyázzon magára, a vírustagadóknak és vakcinát ellenzőknek pedig azt, hogy gondolják át a dolgot. Nem éri meg kockáztatni" – mondta Levente, aki egy hónapja hagyta maga mögött a fertőzést, de még most is tapasztal enyhe tüneteket.

"Néha köhécselek és krákogok, ami egy kicsit zavaró, de remélem, hamar elmúlik. A vírus fizikai velejárói sem elhanyagolhatók, de a mentális egészségre gyakorolt hatása talán még inkább megviseli az embert."

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.