Újra járhat az a 9 éves fiú, aki egy autóbaleset miatt került kerekesszékbe - Videó

kerekesszék kisfiú lebénult autóbaleset kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 9 éves Buda hónapok óta kénytelen kerekesszékben élni, pontosan azóta, hogy családjával súlyos autóbalesetet szenvedett. Most felcsillant a remény, hogy a fiú újra járhat.

Buda családjával szenvedett súlyos autóbalesetet februárban, az M6-os autópályán. A kisfiú iszonyatos sérüléseket szenvedett - a baleset olyan súlyos volt, hogy Buda egyik testvére életet vesztette. A 9 éves fiú gerincsérülést és tüdőzúzódást szenvedett, a szegycsonttól lefelé lebénult. Azóta Buda kerekesszékkel tud csak közlekedni, ám az úgynevezett robotterápia esélyt adhatna, hogy újra járni tudjon. Ám az az eljárás több mint hét millió forintba kerül.

A teljes riportot itt tudod megnézni:

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.