Végre kiderült, hogy van Törőcsik Mari valójában

Forrás: Stekovics Gáspár -
betegség Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő néhány hete kórházba került, a család nem sokat árult el állapotáról. Sok pletyka látott napvilágot, de Törőcsik Mari jó barátja, Jordán Tamás most tisztázta, hogy van a sztár.

Másfél hónapja kórházban ápolják Törőcsik Marit, hőemelkedéssel vitték be, kiderült, hogy tüdőgyulladást kapott, de nem koronavírus okozta. Úgy tűnt, húsvétra hazajöhet, ám ez nem történt meg,
„Még kórházban van, mivel nem akarják haza engedni, mert biztonságosabbnak tartják, hogy ott van. Az állapota változatlan, tehát nincsen semmi baja, se tüdőgyulladás, se Covid, semmi nincsen. A járványra meg a korára való tekintettel sokkal jobbnak látják az orvosai látják, ha bent marad" – árulta el Törőcsik Mari barátja, Jordán Tamás a Metropolnak.

Törőcsik Marit még mindig kórházban ápolják. Forrás: Stekovics Gáspár

A család azt kéri, ne terjesszenek álhíreket a színésznőről, neki most nyugalomra van szüksége.

„Annyit kértek, hogy mostantól hagyjuk Marikát gyógyulni és na adjunk táptalajt a kétes híreknek és spekulációknak. Pár hete azt írták az interneten, Marika meghalt. Felháborító ez a sok valótlan butaság. Azt nem tudom én sem, hogy mikor engedi ki, remélem minél hamarabb. Addig, ha lehet keresem, látogatom. Múltkor is nagyon örült, hogy bementem hozzá. Hála istennek mondhatom, hogy ahányszor meglátogatom, annak ő mindig örül"

– tette hozzá a barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.