Bódi Sylvi az elmúlt években soha nem beszélt magánéletéről. Láthatjuk sportolás vagy kertészkedés közben, de férfival az oldalán sosem. Most azonban a Storynak évekkel ezelőtti betegségéről is mesélt. 

A modellnél 28 éves korában gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak. "Az orvos azt mondta, fél évem, maximum 9 hónapom van hátra. Elvonultam a Börzsönybe egy kis erdei házba anyukámmal. Hittem benne, hogy egy nyugodt helyen, ha magamra koncentrálok, van esélyem a gyógyulásra" – mesélte, majd azt is elmondta, miért nem a nyilvánosság előtt éli a magánéletét.

Forrás: Bódi Sylvi / Instagram

"Minek? Engem amúgy sem tüntettek fel soha pozitívan. (....) Voltak értékes kapcsolataim, szerelmeim 40 év alatt, de a betegségem után nem kürtöltem világgá ezeket, és nem is fogom. Ha van is most kapcsolatom, azt csak én tudom. És én leszek majd az a híresség, aki titokban fog gyermeket szülni" – nyilatkozta. 

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!