Beoltották Détár Enikőt: elárulta, melyik vakcinát kapta, és azt is, mit tapasztalt utána

Forrás: Détár Enikő/Instagram -
Détár Enikő védőoltás Szputnyik V orosz vakcina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő is megkapta a koronavírus elleni védőoltást. Détár Enikő az orosz vakcinával lett beoltva, de semmilyen mellékhatást nem tapasztalt.

Détár Enikő is átesett a koronavírus elleni védőoltáson. A színésznő eddig a betegséget ugyan megúszta, de nagyon fontosnak tartja a vakcinát.

„Bevallom, a járvány kezdetekor egyáltalán nem féltem ettől a betegségtől, és bár a családomban is volt koronavírusos beteg, engem valahogy elkerült, vagy nem tudok róla, hogy elkaptam volna. Egy biztos, az oltás nagyon fontos és elengedhetetlen ahhoz, hogy ismét a megszokott életünket éljük" – mondta a Ripostnak a sztár.

Détár Enikő az orosz vakcinát kapta. Forrás: Détár Enikő/Instagram

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.