Családi tragédia: Marsi Anikón múlhat szerette élete, donorként mentheti meg

Forrás: TV2 -
donor Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó azért beszélt családi tragédiájáról, hogy elejét vegye a pletykáknak. Nem utazott ugyanis idén Dominikára férjével és fiaival, ugyanis egy szerettének itthon kell segítenie donorként: megmentheti az életét.

Marsi Anikónak egy időre el kell szakadnia fiaitól, nem tarthatott velük Dominikára, ahol férje jelenleg is az Exatlon Hungaryt forgatja. Mielőtt pletykák kezdenének keringeni, a műsorvezető elárulta, hogy milyen családi tragédia áll a háttérben.

Marsi Anikó Forrás: TV2

Nagyon nehéz napokat élünk meg mostanában, de bízunk a csodában és abban, hogy az orvostudomány képes lesz győzedelmeskedni a betegség felett.

Az elmúlt időszakban sok vizsgálaton átestem én is, hogy kiderítsék alkalmas vagyok-e donornak.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.