Varga Miklós védőoltás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes teljes mértékben bízik a koronavírus elleni védőoltásokban, ő már megkapta a kínai vakcinát. Varga Miklós ki is állt az oltás mellett, és keményen bírálta azokat, akik álhíreket terjesztenek ezzel kapcsolatban.

Varga Miklós is úgy gondolja, hogy a védőoltás csakis jobb lehet a koronavírusnál, ezért mindenkit arra bíztat, hogy oltassa be magát. Ő maga a kínai vakcinát kapta, a Mokkában elárulta, kifejezetten megbízhatóbbnak tartja a keleti oltóanyagokat, hiszen azok egy régi módszeren alapulnak.

Az rocklegenda már korábban a maszkhasználat kapcsán is felemelte a hangját, most pedig keményen bírálta az oltáselleneseket közösségi oldalán. Szerinte le kellene állni az ezzel kapcsolatos kamu hírek gyártásával. Varga Miklós úgy véli, muszáj bíznunk a magyar szakemberekben, akik az összes hazánkban elérhető vakcinát biztonságosnak nyilvánították.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.