Horoszkóp és betegség: mondd meg a csillagjegyed, megmondom, mire vigyázz! - 2. rész

betegség horoszkóp magazin egészség betegséghajlam
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy minden csillagjegy más-más személyiséget jellemez, úgy a különböző hónapokban születettek különböző betegségekre is hajlamosak. Természetesen ezt nem úgy kell érteni, hogy minden márciusi Kosnak folyton és kizárólag a feje fáj és minden júniusi Ikrek tüdőbeteg lesz. De ha a horoszkópot nézzük, kiderül, ki, milyen egészségi problémákra hajlamos a leginkább, és mely szerveire kell a leginkább vigyáznia. Cikkünk első részét ITT olvashatod. 

Mérleg

A Mérleg az állaöv leginkább párkapcsolat-centrikus jegye, így neki elsősorban a páros szervei betegszenek meg. Fizikai szinten is nagyon gyorsan reagál a magánéleti konfliktusokra, érzékeny pontja a vese, a petefészek, a hólyag és a bőr. Nőgyógyászati és húgyúti problémái sokszor elhúzódhatnak, de az oka sokszor az, hogy nem fekszi ki a betegségeket.

A Mérleg nőgyógyászati és húgyúti problémái sokszor elhúzódhatnak Forrás: Shutterstock

Skorpió

Ha van jegy, amely hősiesen tűri a betegségeket, az a Skorpió. Sokunknak kifejezetten erős szervezete és jól működő immunrendszere van, nem gyakran betegek, de ha igen, az ledönti őket, ilyenkor akér operációra is sor kerülhet náluk. A vastagbél, a hólyag, de a méh és a petefészek problémás terület a testükön, fontos, hogy tüneteiket ne bagatellizálják el, forduljanak azokkal szakemberhez.

Nyilas

A Nyilasok gyenge pontjai közé a máj és a csípőtájék tartozik. Hajlamos a reumára, az ízületi fájdalmakra és megbetegedésekre, és mivel elég hedonisták, nem árt, ha a májukra is odafigyelnek. Ha betegek, azt mentálisan jól tűrik, ugyanis mindig derűlátók és optimisták. .

Bak

Úgy tartják, a Bakok a leghosszabb életű emberek, szívósak, erősek. Gyenge pontja általában a térd, az ízületek, de a lelki problémák is hamar testi tüneteket okoznak náluk, leggyakoribb pszichoszomatikus megbetegedésük a gyomrukat érinti, inkább gyomorfekélyre, mint -gyulladásra hajlamosak.

A Bak gyenge pontja általában a térd, az ízületek Forrás: Shutterstock

Vízöntő

A Vízöntőnek az érrendszere hajlamos a leginkább megbetegedni, alacsony és magas vérnyomás is gyötörtheti őket, de a kötőszöveti gyengeség, mint a visszér, érgyulladás és -szűkület is előfordul náluk. Mivel e jegy szülöttei imádják a szabadságot, rossz betegek, borzasztóan megszenvedik, ha netán ágyhoz vannak kötve.

Halak

Mivel nagyon érzékenyek és lelkisek, a Halak gyenge pontja az idegrendszr. Gykran érinti őket valamilyen függőség, nem vetik meg a narkotikumokat, az alkoholt és a dohányzást sem, amelyek később újabb problémákhoz vezetnek. Ha feszültek, jobban teszik, ha meditálnak, mint ha a bódítószerek csapdájába esnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.