Megkapta a vágyott vakcinát Zimány Linda: erre esett a választása

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
Sinopharm vakcina Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda örül, hogy végre ő és a családtagjai is védettek. A modell kifejezetten kínai vagy orosz vakcinát szeretett volna, végül Sinopharmmal oltották be. 

"Alapvetően is nagyon gyógyszer- és oltáspárti vagyok, így nem is volt kérdés, hogy regisztrálok a vakcinára, a koronavírus által okozott helyzet pedig különösen erre sarkallt. Talán meglepő, de én kifejezetten az orosz vagy a kínai vakcinát szerettem volna megkapni, így nagyon megkönnyebbültem amikor kiderült, hogy a Sinopharmot kapom. Jóllehet, nem válogattam volna a vakcinák között, bármelyiket elfogadtam volna, hiszen bármilyen oltás jobb, mint a betegség. Több mint egy éve küzd a világ ezzel a járvánnyal, és talán kimondhatjuk, hogy jó ideig még jelen lesz a vírus az életünkben. Éppen ezért nagyon fontos, hogy bízzunk az orvosokban, a kutatókban, és éljünk az oltás lehetőségével, hiszen csak teljes átoltottsággal szállhatunk szembe a koronavírussal!" – fogalmazott a Metropolnak Linda.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.