Rossz hírt kapott VV Béci: "Norina az intenzíven van"

Forrás: Instagram/Mészáros Norina -
intenzív ellátás császármetszés Young G szülés VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, megszületett VV Béci, azaz a Young G néven ismert rapper kislánya. Később azonban rossz hírt közölt a pár, a gyerek rásegítő lélegeztetőgépre került. Most pedig az édesanyát, Norinát is az intenzív osztályon ápolják. 

Béci vasárnap élő Instagram-bejelentkezésben köszönte meg az együttérzést követőinek. „Úgy néz ki, hogy hatással is van rá: bementem és szorította a kezemet az inkubátorban ez a kislány. Annyira erős, hogy nem tudom elmondani! Rajta van a légzésrásegítő, de erősödik a kislány. Majd rárakják Norina mellkasára, hogy táplálja belé az energiát" – idézi az Origó.

A rapper később azonban rossz hírt kapott: "Norina az intenzíven van, nagyon szúr a mellkasa, alig kap levegőt, de azt mondják, hogy császármetszés után van ilyen. Fenn van az osztályon, utána megy le a gyermekünkhöz" – mondta el.

Forrás: Instagram/Mészáros Norina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.