A koronavírus utóhatásaival küzd Kárász Róbert: nem akar elmúlni a fáradékonyság

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Kárász Róbert koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Róbert, habár már meggyógyult, még érzi a koronavírus utóhatásait.

Kárász Róbert az első oltás után nem sokkal kapta el a fertőzést, úgy véli, a vakcinának köszönheti, hogy nem szorult kórházi ellátásra. Szerencsére azóta már meggyógyult, de a vírus utóhatásait még mindig érzi. Sokkal fáradékonyabb, mint korábban.

Kárász Róbert Fotó: Polyák Attila/Origo

Az orvosom azt javasolta, mielőtt jobban belevetem magam a sportba, végeztessek el egy post-covid szűrést, ahol megvizsgálják a tüdőmet és a szívemet is.

Ripostnak

"Míg régen 2 kilométert gyorsúszásban letoltam, most 41 perc alatt sikerült megtennem 1100 métert. Egy nyugdíjas nénit sikerült leelőznöm, mindenki más engem hagyott le" - tette hozzá.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.