Barátja tálalt ki Michael Schumacher állapotáról

Forrás: Getty Images/Clive Mason -
Jean Todt Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher állapotáról a síbalesete óta a család nem nyilatkozik, ám a barátok néha kikotyognak valamit, bár azzal a világbajnok rajongói nem biztos, hogy közelebb kerülnek az igazsághoz. 

Most Jean Todt adott interjút a Frankfurter Allgemeine-nek, amelyben Mickről beszélt, de Michaelt is megemlítette. Elárulta, hogy havonta kétszer meglátogatja a nagybeteg bajnokot az otthonában.

„Havonta kétszer találkozunk. Néha együtt nézünk Forma-1-es versenyeket. Néhány héttel ezelőtt a 2000-es suzukai győzelmét néztük meg" – idézi a Bors.

Forrás: Getty Images/Clive Mason

Természetesen arra, hogy pontosan hogyan is van Michael Schumacher ő sem válaszolt részletesen

„Ez egy nagyon személyes kérdés. Michael nagyon súlyos síbalesetet szenvedett 2013. december 29-én, amely fogyatékosságot okozott nála, de ezt lehetett tudni. Több mint hét éve küzdenek a családjával a haladásért. Az a fontos, hogy folyamatosan harcoljon" – mondta, arra pedig, hogy van-e javulás barátja állapotában, nem akart válaszolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.