Koronavírusból való felépülése után ezek a komoly szövődmények gyötörték Csepregi Évát

Forrás: Life TV -
betegség szövődmény vérhígító énekesnő Csepregi Éva koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő még novemberben esett át a koronavírus-fertőzésen, de gyógyulása után még hónapokig küzdött a kellemetlen szövődményekkel.

A 67 éves Csepregi Éva szerencsére enyhe tünetekkel vészelte át a koronavírust, de sajnos súlyos szövődményekkel kellett küzdenie.

Csepregi Éva Forrás: Life TV

A Neoton énekesnője a koronavírusból való gyógyulása után még hónapokig vérhígítót szedett, és a szaglása is csak sokkal később jött vissza teljesen. Szerencsére mostanra már teljesen egészséges, és mivel már az első oltást is megkapta hamarosan újra színpadra állhat a zenekarával.

"A második oltást június elején kapom meg, de már az első után is jelentősen megkönnyebbültem, mert mindenképpen el szeretném kerülni, hogy újra elkapjam a betegséget. Örömmel látom, hogy az oltási kedv egyre csak növekszik a fiatalok és az idősek körében is. Megkaptam az oltási igazolványomat, így hétvégén el tudtam menni múzeumba, és a számomra egyik legfontosabb helyre, a Tihanyi Apátságba."

– mondta Csepregi Éva a Metropolnak.

Tünetkereső

A tünetkereső segítségével megtudhatja, hogy milyen betegségre, egészségügyi problémára utalhatnak panaszai.

A webalkalmazás célja, hogy egészségügyi panasz, probléma esetén a kérdésekre adott válaszok kiértékelése után felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a panaszok, tünetek milyen betegségre utalhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.