A királynő a minap ismertette a brit kormány törvényalkotási programját. Sokaknak feltűnt azonban, hogy II. Erzsébet beszéde kissé akadozott, és úgy tűnt, nincs teljesen jól.

Minden évben megtartja II. Erzsébet királynő a brit kormány törvényalkotási programját ismertető beszédét, amellyel megnyitja az új törvényhozási évadot a londoni parlamentben. Eddig mindig férje oldalán szólalt fel, ám ezúttal egyedül ült a trónra. Noha Károly és Kamilla kísérték oda, ők távolabb ültek le utána.

Erzsébet királynőért sokan aggódnak.Forrás: AFP/Chris Jackson

Eddig csupán két alkalommal hagyta ki a ceremóniát, amikor András és Eduárd herceggel volt várandós. Most viszont férje elvesztése ellenére is eleget tett uralkodói kötelességének, ám többeknek feltűnt, hogy a királynő nincs túl jól. A beszéd alatt ugyanis többször szipogott, kapkodta a levegőt, és erőtlennek látszott.

Egyesek szerint, ha megfázáshoz hasonló tüneteket produkál, a járvány időszakában jobb lett volna, ha távol marad. Másik viszont úgy vélik, a gyász miatt nincs jól a királynő – írta az Express.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!