Órákon múlott Fásy Ádám élete: azonnal meg kellett műteni

Forrás: MTI -
szívinfarktus Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Ádám rosszul érezte magát, de nem akart orvoshoz fordulni. Szerencséjére a felesége rábeszélte, ennek köszönheti az életét. Szívinfarktusa volt. 

Napok óta rosszul érezte magát Fásy Ádám, de nem tuljadonított nagy jelentőséget a tüneteknek. Szerettei azonban meggyőzték arról, hogy forduljon orvoshoz, és ennek köszönheti az életét.

Fásy Ádám Forrás: MTI

Úgy hét-nyolc napja éreztem először, hogy fáj a mellkasom és egy kicsit zsibbadt a bal karom, de azt hittem, megfáztam.

"Rákötött egy EKG-gépre, és amint meglátta az adatokat, közölte: irány a kórház, mégpedig mentővel" - árulta el Fásy Ádám, aki még ekkor is meg volt győződve arról, hogy orvosa túlreagálja.

Mint kiderült, a szívem az akkori állapotában maximum egy napot bírt volna még ki. A hét végét már nem értem volna meg, szívrohamom volt"

"

A vizsgálat megállapította, hogy szívizomelhalásom van, valószínű korábban már volt egy hasonló infarktusom.

"

Később fogtam csak fel, hogy meghalhattam volna.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.