Ebből a vakcinából már nincs sok, most van lehetőség az oltásra!

Forrás: Shutterstock -
vakcina oltás Szputnyik V koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem sokáig van mód a Szputnyik V vakcinával való oltásra, ugyanis a kormány nem rendelt újabb adagot. Így aki azzal szeretné beoltatni magát, igyekezzen minél előbb időpontot foglalni!

Bárki jelentkezhet a koronavírus elleni védőoltásra, csupán egy előzetes regisztráció szükséges, ezután lehet időpontot foglalni. Ráadásul még mindig több típusú vakcina közül lehet válogatni.

Ám már nem sokáig van mód a Szputnyik V orosz vakcinát igénybe venni, ugyanis nem várható újabb szállítmány, az utolsó készletet használják el. Így aki ezzel szeretné beoltatni magát, annak minél előbb tanácsos időpontot foglalnia – írta a koronavirus.gov.hu.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ezenkívül elérhető Pfizer, Sinopharm és egyes oltópontokon Janssen és Moderna vakcina is. AstraZeneca viszont már nem, csupán második körös oltáshoz érkezik majd újabb adag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.