Szívszorító vallomás: Király Linda édesanyjának egy évet jósoltak az orvosai - Videó

betegség Király Linda videó anya rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda őszintén beszélt arról, hogyan élte meg amikor édesanyja rákos lett, és az orvosok azt jósolták neki, hogy már csak egy éve van hátra.

Borzasztó nehéz időket éltek meg a Király testvérek, édesanyjuknál ugyanis petefészek- és méhnyakrákot diagnosztizáltak anno. Linda Csernus Imre Maflás című YouTube-műsorában mesélt arról, hogy anyukáját Amerikában kezelték. Túlvolt pár műtéten és kemoterápiás kezelésen is, amikor orvosai azt mondták, kevesebb, mint 13 százalék esélye van a túlélésre.

A család úgy döntött, hogy hazajön egy évre, ugyanis ennyit jósoltak az asszonynak. Linda elárulta, itthon semmilyen kezelést nem kapott az anyukája, de azt mondta, ha hazajöhet, akkor jól lesz. És ez így is történt, csodával határos módon meggyógyult.

Linda számára az édesanyja igazi példakép, megtanulta tőle, hogy igenis mindig talpra lehet állni.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.