Trokán Pétert megviselte a koronavírus: most elárulta, hogy kinek köszönheti az életét

Forrás: Viasat3 -
tüdőgyulladás Trokán Péter koronavírus háziorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trokán Péter év végén fertőződött meg a koronavírussal, de még hónapokkal a gyógyulása után is szenved a mellékhatásoktól.

A Meglepetés magazinnak árulta el, hogy a rehabilitációja másfél hónapig tartott, de még mindig keresi régi önmagát. A színész kórházba került és lélegeztetőgépre is kapcsolták, mert a tüdejére húzódott a betegség, most azt is elárulta, kinek köszönheti az életét.

Trokán Péter Forrás: Viasat3

- mesélte Trokán Péter, aki hat kilót fogyott a koronavírus miatt és sokáig annyira gyenge volt, hogy semmilyen fizikai tevékenységet nem tudott végezni. Szerencsére már sokkal jobban van, ma már a mindennapi úszás is visszatért az életébe.

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.