Édesapja halála után komoly változtatásra szánta rá magát Kis Grófo

Forrás: Instagram/Kis Grófo -
Kis Grófo egészség koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós énekes koronavírusban veszítette el édesapját, és maga is megszenvedett a betegséggel. Kis Grófo ezért elhatározta, hogy változtat az életmódján.

Hatalmas veszteség érte a pandémia alatt Kis Grófót, ugyanis az édesapja elkapta a koronavírust, ami legyőzte őt. De a sztár maga is megküzdött a betegséggel, kórházi ápolásra szorult. Ráadásul két évvel ezelőtt rosszul lett egy koncertje után. Akkor kiderült, túl sok fellépést vállalt, és egyszerűen a szervezete már nem bírta ezt a tempót.
Grófo ezért úgy döntött, hogy mostantól komolyan odafigyel az egészségére, és nem hajtja túl magát.

Kis Grófo már odafigyel, hogy ne hajtsa túl magát. Forrás: Instagram/Kis Grófo

„Természetesen tanultam az esetből, első az egészség, máskülönben nem tudnám a családomat ellátni, valamint a színpadon sem tudnék helytállni. Tudom, hogy vigyáznom kell magamra.

A munka mellett próbálok elég időt fordítani a pihenésre és a relaxálásra, most is épp a strandról indulok neki a hét végi buliknak, amik már csütörtökön kezdődnek" – mondta a Blikknek a sztár.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.