Döbbenetes vallomás! Az utolsó stádiumban van a Jóbarátok színésze: „Valószínűleg el fog vinni…"

betegség Jóbarátok rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok egyik ikonikus mellékszereplője volt a Günthert alakító James Michael Tyler, aki most arról vallott, hogy rákos beteg, és valószínűleg már nem tudnak rajta segíteni.

Szívszorító vallomást tett a Jóbarátok sztárja, James Michael Tyler, aki Günthert a Central Perk kávézó üzletvezetőjét alakította a sorozatban.

A színész az NBC-nek beszélt arról, hogy még 2018-ban diagnosztizáltak nála prosztatarákot, ami később szétterjedt a testében a gerincébe és a csontjaiba is. Ennek következtében deréktól lefelé lebénult. Mivel már a négyes stádiumban van, egyes orvosok szerint csupán 29 százalék a túlélési esély ilyen esetekben.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.