Nagyon súlyos betegségeket élt túl Korda György: "Láttam, hogy nagyon harcol"

Korda György betegség Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György élete során sok nehézséggel nézett szembe, de mind közül a legnagyobb ijedtséget a betegségei okozták. 

Korda Gyuri és Balázs Klári szerelme töretlen, pedig 41 éve tartó házasságuk alatt nem csak a boldog pillanatokból jutott ki nekik. Túléltek egy nagyon súlyos autóbalesetet, de az elmúlt év is sok nehézséget tartogatott. Habár ezek is komoly problémák voltak, nem ezt viselték a legnehezebben, hanem Korda György 3 súlyos betegségét.

Balázs Klári és Korda György 41 éve házasok Forrás: FEM3 Café

"Gyuri háromszor egymás után volt súlyos beteg. Annál rosszabbat nem tudok elképzelni, mint amit akkor éreztünk. Láttam, hogy nagyon harcol, és én is harcoltam vele együtt, mégsem beszéltünk egyetlen szót sem róla... Még mindig beleborzongok, ha eszembe jut az a beszédes csend. De ezt is túléltük, a szerelmünknek köszönhetően" - mondta Klári a Borsnak.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.