Zámbó Jimmy édesanyjáért aggódik a család - Ettől félnek a legjobban

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy combnyaktörés Zámbó Tihamér front kánikula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy édesanyja két hónapot töltött kórházban combnyaktöréssel. Most végre hazaengedték, ám ez a meleg nem tesz jót a szervezetének.

Sok idő után térhetett haza otthonába Zámbó Jimmy édesanyja, az asszony ugyanis combnyaktöréssel feküdt kórházban két hónapig. A 95 éves Anna néni most viszont végre családja körében gyógyulhat tovább. Csakhogy ez az időjárás nem tesz jót neki.

„Nagyon érzékeny a frontra, nem viseli jól ezt a hőséget. Az egész családra jellemző, mindenki picit kába, ha ilyen hőingadozás van, ő pedig ráadásul már abban a korban van, hogy jobban megérzi" – mesélte a Blikknek Zámbó Tihamér, Jimmy testvére.

A 95 éves Anna néni most végre családja körében gyógyulhat tovább Forrás: TV2

Az idős néninek most meg kellene erősödnie, ám a kánikula ennek nem kedvez, ezért a család kissé aggódik.

„Egyébként is gyötrik a reumatikus fájdalmak, ez a meleg nem hiányzott neki. Most azon van, hogy megerősödjön, visszaszedjen néhány kilót és aztán újra lábra tudjon állni. Még mindig ő a főnök itthon, segítünk neki mindenben, de jobban szereti, ha el tudja magát látni és nincs másokra utalva„ – folytatta Tihamér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.