Koronavírusos francia család vett részt a budapesti Eb-meccsen, egy magyar gyerek karanténba került

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
focimeccs koronavírus Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ megerősítette, hogy koronavírus-fertőzött francia család vett részt a magyar-francia Eb-mérkőzésen. Miattuk egy magyar kisfiú karanténba került.

Kiderült, egy francia család, akik részt vettek a budapesti magyar-francia Eb-meccsen, pozitív koronavírus-tesztet produkáltak. Vasárnap mindhárman orvoshoz mentek, itt elvégeztek rajtuk egy gyorstesztet, amely szerint Covid-fertőzöttek mindannyian. Ezután egy PCR-teszt is megerősítette az eredményt.

A fotó illusztráció. Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Nemzeti Népegészségügyi Központ kontaktkutatásba kezdett, így egy magyar kisfiút karanténba helyeztek. A vele lévő szülője be volt oltva, így rá ez nem vonatkozik.

Más magyar szurkoló nem került velük közvetlen kapcsolatba, a francia kontaktszemélyek pedig már hazautaztak a meccs után – adta hírül a Blikk.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.