Nincs jól a várandós Mihalik Enikő: ez nagyon nem hiányzott

betegség Mihalik Enikő várandós nátha megfázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő hamarosan életet ad első gyermekének, és mióta bejelentette a hírt, állapotáról folyamatosan közzétesz információkat a közösségi oldalán. Most épp arról adott hírt, hogy nincs eégszen jól. 

A magyar szupermodell márciusban jelentette be, hogy első gyermekét várja. Azóta a várandóssággal kapcsolatban nagyon sok mindenről beszámol közösségi oldalán, arról is nyíltan beszélt, hogy milyen szülsét tervez. "Természetes szülést tervezek, azaz fájdalomcsillapítás és érzéstelenítés nélkül. Ne nevessetek, tudom, hogy most mit gondoltok, de úgy vagyok vele, hogy most így indulok neki a szülésnek, aztán ki tudja" - mondta.

Nemrég pedig arról számolt be, hogy most nincs egészen jól: megfázott, ami nagyon nem jött jókor.

Nincs jól a várandós Mihalik Enikő Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

Habár Mihalik Enikő, mint minden kismama, sokat változott a várandósság alatt, de a ruhákkal való kapcsolata nem. Továbbra is szeret meztelenkedni, és azokat a felvételeket is előszeretettel osztja meg a nyilvánossággal. Nem is olyan rég mutatta meg kerekded idomait.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.