Gyomorégéssel ment kórházba, de kiderült, hogy 5 hónapja van hátra

betegség gyomorégés rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Walker gyomorpanaszok miatt fordult orvoshoz, ám kiderült, hogy rákja van, és most az orvosok 5-12 hónapot jósolnak még neki.

Az észak-írországi Antrim megyéből származó Paul Walkernek gyomorrákja van. A 37 éves férfi elmondta, hogy azért fordult orvoshoz, mert fájt a gyomra. Arra azonban álmában sem gondolt volna, hogy gyomorrákot diagnosztizálnak nála.

A férfit váratlanul érte a diagnózis. Forrás: Premier Med

A vizsgálatokat követően kiderült, hogy epekövei és kettes típusú cukorbetegsége van, néhány héttel később azonban, egy CT-vizsgálatot követően az orvosok közölték vele, hogy az állapota sokkal rosszabb, mint ahogyan eredetileg gondolták - írja a Mirror.

Walkerrel nemsokára közölni fogják, hogy milyen kezelést fog kapni, azonban ő is tudja, hogy a kezelés nem megmenti, csupán valamivel meghosszabbítja az életét.

Paul négy gyermek szerető édesapja, és nagyon aggódik amiatt, hogy a kisebbek hogyan fognak megbirkózni a a halálát követő gyásszal.

Harmadik stádiumú mellrákkal diagnosztizálták a fiatal színésznőt: ő maga jelentette be

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.