"Túl sok bosszúságot okozott ez a járvány" - A harmadik oltás felvételéről vallott Bodrogi Gyula

fotó: Talán Csaba -
vélemény harmadik oltás Bodrogi Gyula koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész, Bodrogi Gyula 87 évesen is rendkívül aktívan éli a mindennapjait, ezért is fontos számára, hogy kiváló egészségnek örvendjen. Ha ehhez a harmadik koronavírus elleni oltás beadatására is szükség van, akkor ő semmiképpen nem áll ellen. 

A Kossuth-díjas színművész, Bodrogi Gyula már februárban megkapta a koronavírus elleni oltás mindkét adagját, így ő biztonságban érezheti magát.

"Én korábban is minden óvintézkedést betartottam, hogy védjem magamat és a családomat a koronavírus ellen, és most is így teszek, habár már nagyobb szabadságunk van, mint néhány hónappal ezelőtt"

Bodrogi Gyula elárulta, mit gondol a koronavírus elleni harmadik oltásról fotó: Talán Csaba

A harmadik oltást akkor fogom beadatni magamnak, ha a háziorvosom ezt tanácsolja, abban az esetben viszont gondolkodás nélkül sietek majd hozzá. Már így is túl sok bosszúságot okozott nekünk ez a járvány, semmi szükség arra, hogy ez ismét megtörténjen"

- magyarázta a színművész a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.