Kiderült, mi történt Rácz Gézával: Schobert Norbi a kórházból jelentkezett be - Videó

epekő Rácz Géza túlsúly Schobert Norbert ultrahang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pest Megyei Flór Ferenc Kórházból tette közzé legújabb posztját Schobert Norbi pártfogoltja, Rácz Géza, akiről sokáig nem lehetett tudni, miért is került kórházba.

Schobert Norbi is aggódott Gézáért, ezért felhívta a kórházat, de nem adtak ki neki információt pártfogoltja állapotáról. Ezért nem volt más választása, motorjára pattant és meg se állt a kistarcsai kórházig. Szerencsére hamar megnyugodhatott, ugyanis a bejáratnál futott össze Gézával, aki épp akkor hagyhatta el a kórházat.

- mondta Géza meghatódva mesterének, Norbi live Facebook videójában.

rácz géza Forrás: Instagram

Gézáról még sosem készült hasi ultrahang és úgy tűnik, hogy találtak nála egy epekövet. A túlsúlynak sajnos ez is a velejárója, de Norbi szerint Géza ezt is le fogja küzdeni. A lényeg, hogy a túlsúlyos fiú jól van és a saját lábán mehet haza.

Az élő bejelentkezést ITT tudod megtekinteni.

Ez is érdekelhet: Rácz Géza a nőket falja a szénhidrát helyett: ennyi barátnője volt egy hónap alatt

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.