Rácz Gézának napokig nagy fájdalmai voltak: "Már nem tudtam elviselni"

Forrás: Youtube/Géza élete Official -
epekő Rácz Géza Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Géza kórházba került: mint kiderült, Schobert Norbi pártfogoltjának epeköve van. A fájdalom ellenére azonban esze ágában sincs feladni a fogyókúrát. 

Ahogy azt a life.hu is megírta, Rácz Géza kórházba került. Schobert Norbi, amint megtudta, mi történt pártfogoltjával, azonnal meglátogatta. Kiderült, hogy a fiúnak epeköve van.

Nagy fájdalmai voltak Rácz Gézának Forrás: Youtube/Géza élete Official

"

szerdán, amikor már nem tudtam elviselni, megkértem az édesanyámat, hogy hívjon mentőt.

Borsnak
"Isten ments! Nem adom fel a céljaimat."

"Egy epekő kialakulása több éves folyamat. Én egy esztendeje ismerem Gézát, aki lehet, hogy már halott lenne, ha nem adott volna le száz kilót. Gézának szerencsére nincs nagy baja, de az biztos, hogy oda kell figyelni az egészségére. (...) Az epekő sajnos majdnem minden súlyosan elhízott embernél kialakul, de szerencsére van rá gyógymód" - mondta Norbi.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.