Rácz Géza kórházba került: mint kiderült, Schobert Norbi pártfogoltjának epeköve van. A fájdalom ellenére azonban esze ágában sincs feladni a fogyókúrát. 

Ahogy azt a life.hu is megírta, Rácz Géza kórházba került. Schobert Norbi, amint megtudta, mi történt pártfogoltjával, azonnal meglátogatta. Kiderült, hogy a fiúnak epeköve van. 

Nagy fájdalmai voltak Rácz GézánakForrás: Youtube/Géza élete Official

"Valóban napokig görcsölt a hasam, és szerdán, amikor már nem tudtam elviselni, megkértem az édesanyámat, hogy hívjon mentőt. Bevittek a kórházba, ahol az orvos azonnal közölte a gyanúját, hogy valószínűleg az epémmel lesz a probléma. A vizsgálat ezt megerősítette" - mondta a Borsnak Rácz Géza és leszögezte, nem adja fel a fogyókúrát. "Isten ments! Nem adom fel a céljaimat."

"Egy epekő kialakulása több éves folyamat. Én egy esztendeje ismerem Gézát, aki lehet, hogy már halott lenne, ha nem adott volna le száz kilót. Gézának szerencsére nincs nagy baja, de az biztos, hogy oda kell figyelni az egészségére. (...) Az epekő sajnos majdnem minden súlyosan elhízott embernél kialakul, de szerencsére van rá gyógymód" - mondta Norbi.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!