Hajdú Péter: "Bárki aki megvádol azzal, hogy ezt pénzért csinálom, az szégyellje magát!

Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official -
delta variáns COVID-19 koronavírus Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Hajdú Péter és kedvese, Eszter két oltás után kapták el a koronavírus delta-variánsát. A tévést, aki jelenleg karanténban van, megvádolták: nem mond igazat és nem is fertőzött. Hajdú nem hagyta szó nélkül a rosszindulatú kommenteket. 

PCR-tesztje után a hét elején derült ki, hogy a tévés koronavírusos.A kommentelők között voltak, akik úgy vélték, Hajdú vakcina-propagandát csinál, pénzért, emiatt élőben tesztelte magát, ami egyértelműen kimutatta, hogy koronavírusos.

"Bárki aki megvádol azzal, hogy ezt pénzért csinálom, az szégyellje magát! A két oltásnak köszönhetően nem kerültünk kórházba" - mondta el a videóban Hajdú Péter.

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter Forrás: Instagram/ hajdu.peter.official

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.