Tragédia! Legyőzte a koronavírus a híres színész fiát

halál színész Michael Jai White koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt legyőzte a koronavírus Michael Jai White fiát, ám a színész mostanáig nem beszélt a tragédiájáról. 

Michael Jai White, amerikai színész nemrég közölte a nyilvánossággal, hogy 6 gyermeke közül az egyik fiát magával ragadta a koronavírus. Az 53 éves híresség a VladTV műsorában elárulta, 38 éves fiát egy darabig kórházban ápolták, próbáltak mindent megtenni érte.

Mint kiderült, a férfi sok éve volt már drogfüggő, ami nem segített a fertőzés elleni harcban. Mivel egész életében pusztította magát, a család már időben elkezdett felkészülni a legrosszabbra, már amennyire erre fel lehet készülni - írja a People.

Michael Jai White 'The Perfect Guy' film premierjén, 2015-ben. Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2015 BEImages. No use without permission./Jim Smeal/Beimages

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.