Szívszaggató! A halálára készül a súlyosan beteg Selma Blair: "Kifogytak a lehetőségek"

betegség színésznő Selma Blair sclerosis multiplex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve gyógyíthatatlan betegséggel kell megküzdenie a népszerű színésznőnek. Selma Blairt nagyon váratlanul érte a hír, amikor megtudta, hogy sclerosis multiplexben szenved. 

A sclerosis multiplex, amelyben a világhírű színésznő, Selma Balir is szenved, a központi idegrendszer krónikus gyulladása, amely során a szervezet önmaga ellen fordul. A 49 éves színésznő már többféle kezelést kipróbált, kemoterápiás és gyógyszeres kezelések után őssejtbeültetést is kapott, nemrég azonban az orvosai azt mondták neki, hogy készüljön fel a legrosszabbra.

"Kifogytak a lehetőségek. Az őssejt-transzplantáció az, ami segít nekem, ha bármi is lesz"

- mondta a Blair róla készült dokumentumfilm előzetesében.

Selma dokumentumfilmjével nagyon szeretne erőt és reményt adni másoknak, ugyanakkor a filmben a színésznő megmutatja a sok szenvedést is, amin keresztül kellett mennie, illetve elárulja, hogyan lehet együtt élni ezzel a betegséggel.

A sztár azt nyilatkozta, hogy szerinte ez az első igazi főszerepe.

"Remélem, hogy az én kis életem reményt és nevetést fog adni annak, akinek szüksége van rá"

- mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.