Nem fogja látni felnőni gyermekét a súlyos beteg kismama: szörnyű diagnózist kapott

Forrás: Facebook/Catherine Reeve -
agydaganat terhesség kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekével várandós Catherine Reeve, akinek már nem sok időt adtak az orvosok: agydaganattal diagnosztizálták. Az asszony azon gondolkodik, hogy naplót ír születendő gyermekének, hogy legyenek emlékei róla.

Catherine-nél öt évvel ezelőtt agresszív agydaganatot diagnosztizáltak. Az orvosok eleinte depresszióval magyarázták az állandó fejfájást és a gyakori hányást. Az asszony nagyon szerette volna, ha a lányának testvére születik, ám az orvosok azt mondták, ne próbálkozzanak a kezelések miatt. Catherine mégis teherbe esett, férjével októberre várják a kisbabájukat. Azon gondolkodnak, naplót írnak gyermeküknek, hogy kicsit megismerhesse az édesanyját, ha már nem lehet vele.

Catherine Reeve családjával Forrás: Facebook/Catherine Reeve

"Még abban sem voltunk biztosak, hogy a kemoterápia után teherbe tudok-e esni. Most áldottnak érzem magam, hogy sikerült. Pedig a diagnózis után nem voltam benne biztos, hogy megengedhetem magamnak ezt a boldogságot. (...) Az érkező kislány reményt ad nekünk. Örömteli és pozitív dolog, amire összpontosíthatok. Ez egy csodás érzés" - idézi az édesanyát a Bors.

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.