Hoppá: Elhalasztja európai turnéját a világhírű énekes - ez áll a döntés hátterében

lemondás Elton John turné egészség Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhalasztja világturnéja európai koncertjeit Elton John. A 74 éves énekes-dalszerző csípőműtét miatt 2023-ra halasztotta el a fellépéseket.

Az eredeti tervek szerint Farewell Yellow Brick Road című turnéján idén Nagy-Britanniában és Európában koncertezett volna, 2022-ben pedig az Egyesült Államokban folytatta volna a koncerteket.

A terveket azonban keresztülhúzta, hogy

nyáron elesett, és úgy megütötte magát, hogy azóta is komoly fájdalmai vannak. Csütörtöki közleménye szerint dacára az intenzív kezeléseknek, a fájdalom súlyosbodott, és megnehezítette mozgását.

Elton John egészségi állapota miatt elhalasztja európai turnéját Forrás: Getty Images for IMDb/2020 Getty Images/Rich Polk

"A mielőbbi műtétet javasolták, hogy visszanyerjem régi kondíciómat, és ne legyenek hosszú távú komplikációi a dolognak" - magyarázta.

Rajongóinak azt ígérte, hogy jövőre visszatér, és mindenkit biztosított róla, hogy megéri várni.

A brit énekes 2022 januárjában New Orleansban kezdi az amerikai koncertezést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.