Sokáig titkolta: Medveczky Ilona májusban az életéért küzdött

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
műtét Medveczky Ilona lábtörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban súlyos balesetet szenvedett Medveczky Ilona. Csak hűséges kutyáinak és a szerencsének köszönheti, hogy túlélte.

Sokáig titkolta Medveczky Ilona, hogy az életéért küzdött májusban. Korábban két helyen is eltört a keze, aamit meg kellett operálni, aztán májusban leesett egy magas betonlépcső tetejéről.

"Elvesztettem az egyensúlyomat, hatalmasat zuhantam. Tudtam, hogy ezt nem úszhatom meg orvosi segítség nélkül. Az esés következtében elvesztettem az eszméletemet: hosszú ideig öntudatlanul feküdtem. Arra ébredtem, hogy a kutyáim nyalogatnak, érezték, hogy gond van. Elmásztam a telefonomig, és hívtam az orvos barátomat, hogy siessen" - mondta a Story magazinnak a díva, aki nem volt biztos benne, hogy ezt a balesetet túléli.

Medveczky Ilona májusban az éltéért küzdött Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Fogalmuk sem volt az orvosoknak, hogy mit kezdjenek velem, több hétig meg sem mertek műteni, túl kockézatosnak ítélték a beavatkozást. Hazaküldtek, amíg konzultáltak arról, mitévők legyenek. Majd úgy határoztak, hogy altatásban összecsavarozzák a csontjaimat. A szívem sem tökéletes, és egyébként is nyolcvan felett vagyok. Senki sem tudta, felébredek-e valaha" - mondta a díva. Hozzátette, a felépülése lassan haladt, nagy volt a seb. Az is benne volt a pakliban, hogy kerekesszékbe kerül. Az orvosi utasításokat betartva azonban hétről hétre erősebb lett. Mára ki meri jelenteni, hogy újra a régi; orvosi csoda történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.