Elárulta: Súlyos betegen játszotta végig Varga Viktor a Totemet: kórházba is került

Forrás: TV2 -
Varga Viktor Totem (műsor) Ekanem Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor a Totem háttérműsorában, a Tűz körülben árulta el, hogy a játék utolsó napjain 40 fokos lázzal küzdött, ugyanis Lyme kóros lett; később kórházban kezelék.

A Totem nyertesének minden erejét össze kellett szednie és úgy tűnik, sikerült is, ugyanis nemcsak megnyerte Ekanem Bálinttal a versenyt, de a nézők sem látták rajta, hogy egészségi gondokkal küzd. "Már csak ezekre a részekre tudtam magamat összeszedni, Lyme kóros lettem, 40 fokos lázam volt, de aztán kórházban voltam, és ott egy hónap alatt kigyógyítottak belőle" - mondta.

Forrás: TV2

Nem várt fordulattak ért véget a Totem. Ekanem Bálint és Oczella Eszter az önfeláldozásuknak köszönhetően lettek a döntősök. Bálint Varga Viktort választotta társául, Eszter pedig a testvérét. A Farkasok teljesítették gyorsabban a küldetést, így ők nyerték meg a versenyt, és zsebelhették be a 10 milliós nyereményt. Elmondták, mire költik.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.