Elképesztő: férje segítségével gyógyult ki súlyos betegségéből Demcsák Zsuzsa

betegség Demcsák Zsuzsa Hashimoto-kór férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsánál évekkel ezelőtt Hashimoto-féle pajzsmirigygyulladást állapítottak meg az orvosok, ami miatt rengeteg gyógyszert kellett szednie. Majd találkozott férjével, Krishannal, aki csodát tett vele.

Demcsák Zsuzsa évekkel ezelőtt küzdött Hashimoto-féle pajzsmirigygyulladással, amire autoimmun gyógyszereket kapott az orvosától. A tablettákat élete végégig kellett volna szednie, azonban amikor megismerte a férjét, Krishant, ő maga döntött úgy, hogy felhagy a szedésükkel.

"Ezek a dolgok az életemben azóta vannak rendben, mióta a pajzsmirigyem rendbe jött. Előtte volt gondom az alvásommal és a hajammal is meg mindennel. (...) Ez egybeesett azzal az időponttal, amikor Krishannal találkoztunk és most a legutolsó, pár hónappal ezelőtti vérvételemen minden értékem tökéletes" - mesélte Lilunak a műsorvezető.

Demcsák Zsuzsa férje segítségével gyógyult ki súlyos betegségéből Forrás: TV2

Zsuzsa mostanra már nagyon tudatosan éli az életét, az étkezésére és a helyes légzésre is nagyon odafigyel.

"Úgy gondolom, hogy az étkezéssel és a légzéssel kezdődik minden. Nagyon tudatosan foglalkozom a légzéssel.

(...) Vannak olyan technikák, amik átrezegtetik a sejtjeidet, megújítják a sejteket és nagyon gyönyörű dolgokat lehet elérni a levegővétellel, ami egy idő után teljesen automatikussá válik.

Krishan kezdte el velem csinálni ezeket a légzéstechikákat. Ez tényleg tudomány"
- árulta el a feleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.