Komoly műtéten esett át Amy Schumer: a kórházból jelentkezett be - Fotó

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Bauer-Griffin/Axelle -
Amy Schumer műtét színésznő endometriózis kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai humorista és színésznő, Amy Schumer a kórházból jelentkezett be, és elárulta, endometriózisa miatt komoly műtéten esett át.

Amy Schumer a napokban műtéten esett át. A színésznő dokumentálta a kórházban töltött idejét, és elmesélte, hogy az endometriózisa miatt legalább harminc csomót találtak a méhében, illetve megtelt vérrel, ezért el kellett távolítani azt. A betegség a vakbelét is megtámadta, ezért azt is kivették az operáció során.

Amy kiemelte: ha valakinek nagyon erős fájdalmai vannak menstruációja során, mindenképp vizsgáltassa ki magát, ugyanis könnyen lehet, hogy endometriózis áll a háttérben.

Az amerikai komika korábban azt nyilatkozta, mindenképp szeretne egy testvért kisfiának, ám terhes már nem akar lenni, első várandóssága ugyanis nagyon megviselte. Amy 2019-ben adott életet első gyermekének, Gene-nek, akit császármetszéssel hozott világra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.