Koronavírus-fertőzés miatt került kórházba a kétszeres olimpiai bajnok úszó

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
olimpiai bajnok úszó Madison Wilson kórház koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koronavírus-fertőzéssel kórházba került Madison Wilson kétszeres olimpiai bajnok úszó.

Az ausztrálok versenyzője a Nemzetközi Úszóliga (ISL) ötödik fordulójában két győzelemmel segítette az LA Current csapatát Olaszországban, a viadal után azonban kiderült, hogy megfertőződött.

Nápolyban a magyar úszók közül Jakabos Zsuzsanna indult.

A 27 éves sportoló Instagram-oldalán azt írta, annak ellenére kapta el a vírust, hogy be van oltva, és minden vírus elleni intézkedést betartott az ISL versenysorozata alatt.

"Nagyon szerencsétlennek érzem magam, de úgy gondolom, ez egy ébresztő volt számomra. A koronavírus komoly dolog, és ha jön, akkor nagyon keményen odaüt az embernek. Bolond lennék, ha azt mondanám, nem féltem"

- írta a bejegyzésében.

A 27 éves versenyző a tokiói olimpián egy arany- és egy bronzérmet is szerzett a 4x100-as, és a 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként. A 2016-os riói játékokon a 4x100-as gyorsváltóval ugyancsak nyert, míg a 4x100-as vegyesváltó tagjaként második lett.

Ez a tünet is utalhat arra, hogy átestél a koronavíruson: erre kell figyelned

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.