Nagy a baj: Kórházba került a népszerű magyar lemezlovas, agyérgörcse volt

Forrás: DJ Dominique/Facebook -
kórház fellépés Dj Dominique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök este egy retropartin lépett volna fel Dj Dominique, de végül nem jelent meg a helyszínen. Utóbb kiderült, nyomós oka volt a távolmaradásának, a népszerű lemezlovas ugyanis kórházba került.

Egy budapesti szórakozóhelyen lett volna fellépése tegnap este Dj Dominique-nak, a lemezlovas azonban nem jelent meg a helyszínen.

Dj Dominique kórházba került Forrás: DJ Dominique/Facebook

A Blikk azóta kiderítette, hogy Dominique kórházban van, az állapotáról sokáig nem lehetett konkrétumokat tudni, de a lapnak sikerült elérnie a zenészt. "Valószínűleg egy agyérgörcsöm volt, egy pici valami elzárta az utat, de már minden rendben, mondjuk úgy, hogy minden jól végződött" - mondta.

"Szerdán este végeztem a rádióban és nekiindultam volna a fellépésemnek, amikor egyszer csak elkezdett velem forogni a világ. Leültem a székre és csak annyit tudtam mondani, hogy nagy baj van. Onnantól kedve nem emlékszem semmire, egészen addig, míg a kórházba nem kerültem. Ott aztán egyszer csak kitisztult minden" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.